Instalatérské práce jsou jedním z nejdůležitějších řemesel při rekonstrukce bytu, rodinného domu, chaty nebo kanceláře. Stejně tak obchodů a komerčních prostor.

Montážní práce, rozvody vody a topení by měli provádět kvalifikovaní instalatéři. Instalatérské práce vyžadují nejen speciální nářadí, ale také mnoho let odborných zkušeností. Instalatéři Praha zaručí kvalitní splnění jakékoliv složitostí instalatérské práce, stačí obrátit se na profesionální firmu jako je instalater24.cz

Instalace v domě vyžadují zodpovědnost a pořádek. FOTO: Instalater24.cz

Například instalatérské práce na pokládání polypropylenových trubek vyžadují speciální instalatérské dovednosti a nástroje při jejich pájení. Pokud jste rozhodli pro rozvody vody či topení v mědi, budete potřebovat odborníka který už má za sebou několik tisíc kilometrů CU potrubí. 

Stavíte dům? Nejdříve zajistěte inženýrské sítě a instalatéřinu 

Veškeré instalatérské práce naší společnosti jsou prováděny podle předběžně schválených projektů – projekt vodovodů, kanalizací a projekt vytápění. Pokud takové projekty nemáte, připravíme je s přihlédnutím ke všem vašim požadavkům a přáním na vodovod, kanalizaci, radiátorové vytápění, vodoinstalační zařízení atd.

Instalater24.cz spolupracují jen s kvalitní dodavatelů materiálů. Pokud se jedná o bojlery, preferujeme kvalitní českou značku Dražice. Na podlahové topení většinou používáme Uponor, neboť se nám líbí, že je to jedna ze značek, která si může dovolit dávat záruku až 100 let díky vysoce kvalitní produkci.

Provedení instalatérských prací na projektu vám umožní mít jistotu v kvalitě provedených prací, ve správné připojení a instalatérských prací.

Při provádění instalatérských prací podle projektu poskytuje naše společnost dlouhodobou záruku na všechny provedené instalatérské práce a použité instalatérské materiály a to od 2 let minimálně.

Máme rozsáhlé zkušenosti s prováděním složitých instalatérských prací v průběhu velkých oprav nebo vysoce kvalitních oprav v evropské kvalitě pro bytové jednotky, nové budovy, bytové domy, komerční podniky a stravovací zařízení v Praze a středočeském kraji .

Správně zvolený a nainstalovaný materiál a vodovodní zařízení zaručí bezchybnou instalatérskou práci a vydrží mnoho let.

Seznam instalatérských prací

  • Rozvody vody a topení v PPR potrubí
  • Rozvody vody a topení v plastu
  • Rozvody vody a topení v CU potrubí
  • Montáž tepelných čerpadel
  • Montáž sanity
  • Rozvody odpadů
  • Projektování inženýrských sítí 
Koupelnové rozvody teplé a studené vody. FOTO: Instalater24.cz

Kvalitní instalatérská práce

Odpovědný přístup našich profesionálních specialistů k jejich práci na návrhu vodovodních systémů a vysoce kvalitní instalatérské práce jsou vizitkou našich designérů, řemeslníků a instalatérů.

Provádíme Instalatérské práce v rodinném domě a bytě. Instalatérské služby v Praze a okolí. Instalatérské práce v bytě a domě. Instalatérské práce na klíč. 

Při stavbě a provádění instalatérských prací v rodinném domě je třeba věnovat zvláštní pozornost výběru vybavení a materiálů. Veškeré instalatérské práce provádíme vysoce kvalitně, v souladu s jasně dohodnutými podmínkami, s použitím profesionálních nástrojů a v souladu s technologiemi pro provádění příslušných instalatérských prací.

Redakce NašeBrdy.cz neovlivňuje komerční sdělení ani jeho obsah.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..