Huawei P50 Pro

Číňané z HUAWEI se nevzdávají a pokračují ve vydávání mobilních telefonů navzdory omezením uvaleným Spojenými státy. Nejzajímavější je, že jejich výrobky jsou stále mimořádně dobré a ukázat nový HUAWEI P50 Pro, který je již v Mexiku. řada HUAWEI P vyniká fotografickou stránkou a P50 Pro pokračuje v této tradici s dvojicí technologií, které nazval HUAWEI XD a obrazový engine XD Fusion Pro, které umožňují získat mimořádně jasné snímky, s vysokým dynamickým rozsahem a okamžitou umělou inteligencí Ve skutečnosti jeho design vyniká na zadní straně fotografickým uspořádáním, které je stále podepsáno společností Leica.

Cena a dostupnost

Předprodej Huawei P50 série byl zahájen 3. února v oficiálním internetovém obchodě Huawei, Huawei Experience Store, TELCEL Online za speciální cenu 26 199 MXN (sleva 800 MXN) s hodinkami HUAWEI Watch. GT 3 jako dárkem. Na Amazonu za speciální cenu 26 999 MXN s hodinkami HUAWEI Watch GT 3 zdarma. Od 10. února bude k dispozici v obchodě Huawei Experience Store, v oficiálním internetovém obchodě Huawei, fyzických obchodech TELCEL, AT&T, Liverpool, Palacio de Hierro, Amazon a Mercado Libre za stejnou akční cenu 26 999 MXN s hodinkami HUAWEI Watch . GT 3 jako dárek.

Elegantní design

Dvoukomorový design se neztratí se svou dvoukruhovou konstrukcí, která spolu s prvotřídní povrchovou úpravou, kde je uvedeno, že se jedná o prémiovou řadu, a dostupnými barvami Cocoa Gold a Golden Black , ukazuje, kam směřuje.

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro. FOTO: Huawei

Jeho obrovský zakřivený displej nejenže vypadá elegantně, ale je kompatibilní s barvami P3 a podporuje až 1,07 miliardy barev. Kromě toho je kompatibilní s HDR a jeho obnovovací frekvence dosahuje 120 Hz a 300 Hz při vzorkování dotyku.

Zlepšení mobilní fotografie

HUAWEI slibuje, že P50 Pro poskytuje věrné snímky s nebývalou čistotou a vysokým dynamickým rozsahem . Díky vyvážení schopností více objektivů, 10kanálového multispektrálního snímače, technologie HUAWEI XD Optics, obrazového enginu XD Fusion Pro spolu s dalšími inovacemi nabízí systém Dual Array Camera System neuvěřitelné fotografické schopnosti ve velmi kompaktním těle. light.

Společnost Huawei debutovala s obrazovým procesorem XD Fusion Image Engine u řady HUAWEI P40, který nabízí fotografování s vyšším rozlišením. Nyní přichází na trh HUAWEI P50 Pro s XD Fusion Pro , vylepšeným řešením zahrnujícím nový systém filtrů Super Color, True-Chroma Image Engine a technologii Super HDR, která výrazně zlepšuje detaily, barvy a dynamický rozsah.

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro. FOTO: Huawei

Operační systém EMUI 12 a specifikace prémiové řady

HUAWEI P50 Pro je vybaven operačním systémem EMUI 12 , bez služeb Google, ale se zajímavými funkcemi a vzhledem, který je v některých ohledech inovativní.

EMUI 12 přináší vylepšený ovládací panel, který uživatelům nabízí snadnější a intuitivnější způsob propojení více zařízení mezi sebou. Co se týče chytrých funkcí, HUAWEI P50 Pro využívá exkluzivní distribuovanou technologii Huawei, která uživatelům umožňuje přeměnit smartphone na flash disk pro počítač. S HUAWEI P50 Pro mohou uživatelé přenášet své hovory MeeTime do chytrého televizoru a pokračovat v konverzaci, přičemž si mohou užívat větší obrazovku, fotoaparát a reproduktory. Hovory MeeTime s více účastníky podporují také hlasové a video hovory v HD rozlišení až s 12 účastníky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..