Seriál outdoorových závodů Brdman Adventure se letos koná naposledy. Pořadatelé ze sportovního klubu Vlaška Dobříš oznámili, že se chtějí napříště věnovat jiným aktivitám.

Brdman se letos koná po dvacáté. Obsahuje 10 závodů v běhu a na kole.

Pořadatelé Iva a Michal Dudlovi píší zdůvodnění: „Chceme Vám moc poděkovat za více než 20 let společných prožitků a hodně adrenalinu i legrace, které jsme spolu vytvořili. Seriál běží a v letošním roce se spolu ještě několikrát sklouzneme. Na příští rok už nám ale nezbývají síly, a tak jsme se rozhodli pořádání sportovních akcí ukončit. Jistě se budete ptát na důvody a hledat co za ukončením Brdmana stojí. Abychom předešli spekulacím, otevřeně přiznáváme, že hlavním důvodem je vyčerpání a chuť věnovat se pro změnu zase něčemu jinému. Strávili jsme spolu 20 let a věříme, že nás necháte odejít v klidu, bez přemlouvání a bez zbytečné lítosti. Bylo to dobrý!

Sport v Dobříši a okolí jistě neumře. Myslíme, že naším odchodem dokonce vytvoříme prostor pro nové a čerstvé organizátory a vy si při dnešní hustotě sportovních akcí jistě budete mít stále z čeho vybrat. Chtěli jsme vám to říci zavčasu, abyste neváhali nad účastí v některém ze závodů letošního ročníku. Byla by škoda nechat si ujít poslední příležitost.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..