Brdy zaměstnávají mnoho lidí v lese. Lesnické profese doplňují místa v dřevozpracujícím průmyslu a také v ochraně přírody. Ve městech pod Brdy má tradici železářství a lehký průmysl. Doplňují je zejména služby a státní sektor.

Tuto situaci odráží internetový portál HitPrace.cz, který uveřejňuje přes sto tisíc pracovních nabídek. Zprostředkuje pracovní pozice na celém území České republiky a tedy i v Brdech a Podbrdí. Pro zájemce o práci i zaměstnavatele jsou služby portálu zdarma.

Portál shromažďuje nabídky práce přímo od zaměstnavatelů, ale také od ostatních pracovních portálů a ze zprostředkovatelských pracovních agentur.

Hlídací pes rychle najde nejlepší místo

Kromě prohlížení a třídění jednotlivých inzerátů na portálu HitPrace.cz lze využít užitečnou službu hlídacího psa. Software neustále prohledává databázi všech pracovních pozic a zasílá e-mailem upozornění na všechny nové nabídky práce, které odpovídající zadaným kritériím.

Na portálu lze najít zaměstnanecké poměry na dobu určitou i neurčitou, zkrácené pracovní poměry, ale také práci na dohodu o pracovní činnosti a významnou položkou jsou krátkodobé i dlouhodobé brigády.

Práce v lese je velmi atraktivní, protože příroda hraje hlavní roli. FOTO: VLS

Aktuálně velmi žádané jsou vyhledávací fráze brigády Praha a práce Brno. To odpovídá největší poptávce na tuzemském pracovním trhu, který poznamenala právě končící epidemie koronaviru.

Jak využít pracovní portál? Jednoduše!

HitPrace.cz je sice portál doslova nabitý obrovským množstvím informací, ale zároveň se v něm jednoduše hledají pracovní příležitosti. Vše je stejně intuitivní na obrazovce notebooku, na tabletu i v mobilu.

Do prvního pole napíšete jméno města či regionu, kde chcete pracovat. Do druhého pole vypíšete obor, název práce, jméno firmy, případně všechno dohromady. Další kliknutí vás dovede ke všem požadovaným nabídkách. Práci v Brdech a okolních městech i obcích najdete nejlépe v regionu Brdy (vojenský újezd), který zadáte do vyhledávače.

Detailně vytřídit spoustu nabídek potom ještě můžete pomocí grafického posuvníku, kterým určíte, jak daleko od domova chcete pracovat. Na výběr jsou vzdálenost od 1 do 100 kilometrů.

Odvoz dřeva patří mezi nejdůležitější lesácké profese. FOTO: Lesy ČR

Zaměstnavatelé mají přístup na portál HitPrace.cz také velmi jednoduchý. Elektronicky se zaregistrují na webu a ihned na portál zapisují své pracovní nabídky.

Zobrazování náboru zaměstnanců a brigádníků je zdarma. Za peníze lze vybrané inzeráty zvýraznit a případně sledovat statistiky jejich zobrazení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..