Spálené Poříčí je kouzelného místo v jižní části Brd. Fotosoutěž o pobyt v tamním hotelu Pod Kokšínem vyhlásil máš sesterský web Horydoly.cz a magazín HrejGolf.cz. Získat můžete čtyři poukazy na pobyt v hodnotě 1000 Kč, kromě toho každý náš čtenář může získat 10% slevu.

Hotel Pod Kokšínem je ve vesnici Hořehledy, která je součástí městečka Spálené Poříčí. Na své si přijdete, ať už se chystáte strávit příjemný čas ve dvou, užít si jízdu na kole nebo si zahrát golf – i když s ním třeba teprve chcete začít.

Romantický golf Hořehledy. FOTO: Evox

Zájezdní hostinec Hořehledy

Ubytování najdete v tříhvězdičkovém hotelu Pod Kokšínem na místě zájezdního hostince. Jeho historie sahá až do patnáctého století. Hotel nabízí celkem padesát lůžek v útulných pokojích včetně jednoho dvoupokojového královského apartmá.

Hotel je součástí areálu PilsnerGolf Resort Hořehledy. Ten získal už třikrát za sebou 1. místo za nejlepší golfový balíček v kategorii golf a romantika Velké ceny cestovního ruchu. Zdejší devítijamkové hřiště je zasazeno do jižního svahu a zachovává přírodní charakter.

Devítijamkové golfové hřiště Hořehledy. FOTO: Evox

Kromě golfového hřiště, na kterém do sportu rádi zasvětí i úplné začátečníky, najdete v obci a okolí několik atraktivních turistických cílů.

Hlavními lákadly je renesanční zámek s rozsáhlým parkem, barokní špejchar Ve Dvoře se stálou expozicí kresleného humoru Jiřího Wintera Neprakty nebo židovský hřbitov a bývalý židovský kupecký dům s oddělenými ohništi na přípravu masných a mléčných pokrmů.

Za městem můžete vyrazit na Šťastnou věž, což je rozhledna vzniklá z původního zděného sila na piliny. V roce 2019 získala 3. místo v anketě Rozhledna roku.

Pokud patříte k vyznavačům cyklistiky, oceníte, že sto metrů od hotelu Pod Kokšínem začíná cyklostezka do nitra Brd.

A nezapomeňte, že proslulé české pivo Plzeňský Prazdroj, které ve zdejším hotelovém a golfovém areálu čepují, se vaří jen dvacet kilometrů odtud v Plzni.

Pobytové balíčky pro každého

Hořehledy nabízejí čtyři balíčky pro turisty a cyklisty a pět golfových pobytů.

„Umíme nabídnout zajímavý program pro všechny druhy hostů. Postaráme se o romantickou atmosféru pro dva, rodinný pobyt i aktivní sportovní vyžití vícečlenné skupiny cyklistů,“ říká Martin Kopčák, šéf PilsnerGolf Resortu Hořehledy. „Nemusí jít nutně o golfisty, ale začátečníky rádi naučíme základy.“

Součástí balíčků jsou i vstupenky na zajímavá místa v okolí, jako je zámek a špejchar ve Spáleném Poříčí, koupaliště v Blovicích, neomezený vstup na tenisový kurt a prohlídka Plzeňského pivovaru.

Dvoulůžkový pokoj v hotelu Pod Kokšínem, Hořehledy, Spálené Poříčí. FOTO: Evox

Romantický balíček obsahuje navíc lahev sektu na pokoji a luxusní romantické večeře při svíčkách přímo v prostoru golfového hřiště. Začátečníci tady mohou strávit pět nocí a během pobytu absolvovat deset tréninkových lekcí zakončených certifikátem. V nabídce jsou ale i balíčky pro zkušené golfisty nebo celou rodinu.

Sleva pro každého čtenáře

Pokud si objednáte některý z pobytových balíčků a podpoříte tak tuzemský cestovní ruch oslabený pandemií, můžete ušetřit 10 %. Stačí, pokud v online objednávce uvedete doplňující informaci „HORYDOLY2020“.

Hořehledy, tradiční krajina na úpatí Brd. FOTO: Evox

Vyhrajte jeden ze čtyř balíčků v redakční soutěži

Horydoly.cz ve spolupráci s golfovým magazínem HrejGolf.cz vyhlašují jednoduchou soutěž: pošlete nám aktuální fotku z výletu, jak trávíte karanténu v rouškách ‒ a můžete vyhrát jeden ze čtyř poukazů na pobyt v Hořehledech v hodnotě 1000 korun.

Fotografie zveřejní magazín HrejGolf.cz a na sociálních sítích, ze všech došlých fotek vybere redakční porota jednoho výherce. Fotografie můžete posílat do 10. května e-mailem na adresu redakce@hrejgolf.cz.

O výhře budeme výherce informovat. Redakce si vyhrazuje právo podmínky soutěže změnit, případně ji zrušit. Zasláním fotografie prohlašujete, že se jedná o vaši vlastní fotografii, souhlasíte s jejím zveřejněním i s podmínkami soutěže.


Zobrazit místo Turistika na větší mapě

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..